RENOVLIES

Wilt u strak afgewerkte wanden in uw woning die vergelijkbaar zijn met stukwerk? Dan is Renovlies behang uw perfecte keuze. Dit behang, oorspronkelijk ontworpen voor renovatiewerkzaamheden, is uitgegroeid tot een favoriete keuze voor nieuwbouwwoningen, mede omdat het de onvermijdelijke scheuren van een nieuw huis opvangt en stucwerk overbodig maakt. Hoewel nieuwbouwwoningen vaak behangklaar worden opgeleverd, benadrukken wij het belang van een extra schuurbeurt om oneffenheden te elimineren voordat Renovlies wordt aangebracht voor het beste resultaat.


Enkele hoogtepunten van Renovlies behang zijn:

  • Het is een kosteneffectieve vervanging van stucwerk.
  • Geschikt voor bijna alle ondergronden.
  • Bekend om zijn sterkte, isolerende eigenschappen, brandveiligheid en duurzaamheid.
  • Het kan gemakkelijk worden overgeschilderd en is bestand tegen krimp, stoten en krassen.


Bovendien is het niet alleen beperkt tot nieuwbouwwoningen. Dus, als u overweegt uw oude huis te renoveren, is Renovlies een uitstekende keuze om oude stucwanden nieuw leven in te blazen. "Na het aanbrengen van Renovlies kiezen veel huiseigenaren er vaak voor om op strategische plekken in de woning een accentwand te sausen of te behangen. Dit dient niet alleen als een opvallende eyecatcher, maar helpt ook om warmte en karakter aan de ruimte toe te voegen, waardoor het huis echt als een thuis voelt."


Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit. Wij zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur en maken gebruik van topmerken. Met onze expertise garanderen wij u niet alleen een prachtige afwerking maar ook een duurzame investering voor uw woning.


Zoekt u een betrouwbare partner voor uw behangbehoeften? Vraag een offerte aan of neem contact op voor persoonlijk advies. We staan klaar om u te helpen uw visie te realiseren.

Villa Hilversum

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Villa Hilversum

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Villa Hilversum

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

We staan graag voor u klaar!