Selecteer een pagina

Over Staal&Co

Staal&Co is je #1 Specialist in Exclusieve Wandbekleding en Schilderwerken

Met ruim 30 jaar aan ervaring staat Staal&Co voor vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit met duidelijke afspraken vanuit een persoonlijke benadering. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen en bekleden van monumentale gebouwen, luxe huizen en villa’s. Als specialist hebben wij oog voor detail en streven we naar perfectie in elk project dat we uitvoeren.

Onze opdrachtgevers zijn vastgoedbeheerders, architecten en interior designers, maar ook bedrijven en particulieren weten ons te vinden.

Om klanten verzekerd te stellen van een duurzaam resultaat, maakt Staal&Co gebruik van moderne producten en methoden die voldoen aan de hoogste veiligheids- en milieu-eisen. Het bedrijf werkt nauw samen met diverse disciplines om klanten bij alle soorten opdrachten perfect te bedienen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dit blijkt onder meer uit hun heldere offertes en het nakomen van afspraken.

Als betrouwbare en professionele partner is Staal&Co dé keuze voor klanten die gebouwen en objecten willen onderhouden, verfraaien en renoveren.

Jaar ervaring

Projecten

Terugkerende klanten

Exclusieve wandbekleding en schilderwerken

Neem contact met ons op

Adres

Siciliëboulevard 618
3059 XT Rotterdam

KVK: 64932397
BTW: NL002046136B08

Copyright © Staal&Co | Gemaakt door WebStaal