Selecteer een pagina

Over Staal&Co

Staal&Co is je #1

Specialist in Exclusieve Wandbekleding en Schilderwerken

Met ruim 30 jaar aan ervaring staat Staal&Co voor vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit met duidelijke afspraken vanuit een persoonlijke benadering. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen en bekleden van monumentale gebouwen, luxe huizen en villa’s. Als specialist hebben wij oog voor detail en streven we naar perfectie in elk project dat we uitvoeren.

Onze opdrachtgevers zijn vastgoedbeheerders, architecten, interior designers, bedrijven en particulieren.

“Behang heeft voor velen een hernieuwde charme, maar bij Staal&Co is de magie van prachtige wandbekleding een blijvende passie. Voorheen bekend als Kuijpers Wandbekleding, hebben we ons merk getransformeerd en zijn we met vernieuwde energie en een frisse blik vooruitgegaan, zonder onze wortels en het vakmanschap dat ons definieert te vergeten.

In onze samenwerking met interior designers en architecten erkennen we de essentiële rol die wanden spelen in het tot leven brengen van een ruimte. Onze collectie behang en wandbekleding, zorgvuldig samengesteld en vakkundig toegepast, brengt een unieke, onnavolgbare touch die verder gaat dan wat met schilderwerk mogelijk is.

Onder de naam Staal&Co blijven we trouw aan onze toewijding aan kwaliteit, precisie en het oog voor detail dat vereist is om uitzonderlijke interieurs te creëren. Ons assortiment, verrijkt met de toevoeging van natuurlijke materialen zoals Japans gras en bamboe, biedt een palet van mogelijkheden om elke ruimte te transformeren.

We begrijpen dat de integratie van elk element, van meubels tot kunstwerken en verlichting, bijdraagt aan een harmonieus en verfijnd geheel. Het is deze begripvolle benadering, gecombineerd met onze jarenlange ervaring en vakmanschap, die Staal&Co tot de voorkeurspartner maakt voor professionals in de wereld van interieurdesign en architectuur.

Jaar ervaring

Projecten

Blije klanten

Neem contact met ons op

Adres

Siciliëboulevard 
3059 XT Rotterdam

KVK: 64932397
BTW: NL002046136B08

Copyright © Staal&Co | Gemaakt door WebStaal