Maak kennis met Staal&Co

Specialist in exclusieve wandbekleding 

Maak kennis met Staal&Co

Specialist in exclusieve wandbekleding 

Al sinds de oprichting van Behangersbedrijf Gebroeders Kuijpers in 1958 zijn wij de specialist in exclusieve wandbekleding. Van vader op zoon is het vakmanschap vol passie doorgegeven en zodoende is de tweede generatie Kuijpers inmiddels al 30 jaar lang bezig met het transformeren van ruimtes in ware kunstwerken.


Met de naam Staal&Co heeft Susanne zich ook aan het bedrijf verbonden en hebben wij het bedrijf in een moderner en meer passender jasje gestoken.


We richten ons op het aanbrengen van hoogwaardige wandbekledingsoplossingen aan een gevarieerde klantenkring, waaronder architecten, interior designers, bedrijven en particulieren. Onze jarenlange ervaring heeft ons geholpen om te groeien en te evolueren, en we zijn er trots op dat we nu als dé experts op ons gebied worden beschouwd.


Bij Staal&Co geloven we in de kracht van design om de wereld om ons heen te transformeren. Onze missie is om unieke en inspirerende wandbekleding te creëren die niet alleen de esthetische waarde van ruimtes verbetert, maar ook een verhaal vertelt. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en te vertalen naar tastbare, adembenemende resultaten.

Dit zeggen klanten:

Wij zijn ontzettend dankbaar voor het mooie werk dat Staal&Co heeft geleverd. Alle kamers zijn er zo van opgeknapt. Het resultaat is verbluffend.
testimonial
The Hendricks Hotel
Naast dat wij altijd een fijne samenwerking met Staal&Co ervaren bij het aanbrengen van wandbekleding bij onze klanten, hebben ze ook ons eigen huis uitstekend onder handen genomen.
testimonial
Miss Marple Interiors
Regelmatig wil ik een appartement voorzien van een nieuwe look. Gelukkig is Staal&Co altijd daar en leveren zij fantastisch, snel en nauwkeurig werk af.
testimonial
NLXL

We hebben heel fijn contact gehad met Patrick en hij heeft een onwijs mooi resultaat opgeleverd. Enorm blij mee! Het hele trapgat, met veel schuine wanden, heeft hij binnen een mum van tijd super strak behangen.

testimonial

Trappenhuis Rotterdam

Wij zouden Staal&Co zeker aanbevelen! Bij ons is het hele huis weer strak opgeleverd. Patrick communiceert snel en fijn zowel via mail en telefoon, denkt mee met verschillende oplossingen en styling passend bij het huis. Je herkent het huis niet meer terug, zo mooi is het geworden!
testimonial

Woonhuis Hilversum

Zeer mooi geworden. Patrick heeft bij ons de achtergevel bekleed met wandpanelen van kokosnootjes. Goede service en komt zijn afspraken na. Een echte aanrader. 

testimonial

Appartement Capelle aan den IJssel

Video Aspect Ratio: 9:4

The story of Hemp Wallcoverings

Hierin onderscheiden we ons:

Persoonlijke benadering

Elk project krijgt van ons de tijd en aandacht die het verdient. Zo zorgen wij dat het uiteindelijke resultaat alle verwachtingen overtreft.

Ontzorgen

Van begin tot eind nemen we graag het hele proces voor u uit handen. Zo kunt u genieten van de algehele transformatie van uw ruimte zonder u zorgen te hoeven maken.

Heldere afspraken

Transparante en heldere afspraken zijn de basis van  betrouwbare dienstverlening. We zorgen ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten.

Duidelijke communicatie

Wij houden van korte lijntjes tijdens het hele proces. Dat zorgt voor een duidelijke en snelle communicatie. Alleen dan kan uw project naar tevredenheid worden uitgevoerd.

Vakmanschap

Van vader op zoon is het vakmanschap 30 jaar geleden doorgegeven. En nog steeds voeren wij vol passie ons vak uit. Ieder project is een uniek staaltje kunst.

Hoogwaardig materiaal

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame materialen. Elke wandbekleding is op maat gemaakt en heeft een uniek ontwerp dat niet wordt herhaald.

We staan graag voor u klaar!