Hoe gaan we te werk?

De oriëntatie

Wellicht voelt de oplevering van uw nieuwe woning nog ver weg. Toch is dit het juiste moment om na te denken over de ideale wand- en plafondafwerking voor uw ruimte. Onze agenda is meestal 3 maanden van tevoren gevuld, dus vroegtijdige planning is essentieel. U bent al op de juiste plek voor informatie over behangwerk. Als u vragen heeft of begeleiding nodig hebt, staan wij voor u klaar.

Offerte aanvragen

Het kan zijn dat u al een schatting heeft van het oppervlak dat u wilt behandelen. Maar als u niet zeker weet hoe u dit moet berekenen, helpen wij u graag. U kunt zelfs uw bouwtekeningen met ons delen. Deze informatie geeft ons beiden een overzicht voor de planning en kosten. Echter, alle metingen vooraf zijn schattingen. De definitieve metingen worden ter plaatse uitgevoerd.


Na uw onderzoek en keuzes kunt u een offerte aanvragen via ons contactformulier. Vul de nodige details in, zoals oppervlakte, uw gegevens en mogelijke bouwtekeningen. Wij nemen snel contact op om alles te bespreken.

Opleverdatum

Dit is vooral relevant voor nieuwbouwwoningen. De exacte opleverdatum is vaak pas enkele weken vooraf bekend. Laat het ons zo snel mogelijk weten als er updates zijn zodat wij onze planning kunnen bijwerken.


Zodra u een definitieve opleverdatum heeft, kunnen wij samen de laatste planning maken. Flexibiliteit van beide kanten zorgt voor een soepel proces. Voor de start van de werkzaamheden dient het eerste deel van de factuur betaald te zijn.


Tip: Vermijd onnodige druk en zorg voor een ruime planning.

Werk in uitvoering

Op de afgesproken dag beginnen we efficiënt met onze werkzaamheden. Elk teamlid kent zijn taak en voert deze deskundig uit. We houden u op de hoogte van de voortgang.

Oplevering

Na afronding van het werk presenteren wij u een schone en opgeruimde woning. We bekijken samen het eindresultaat. Na de oplevering ontvangt u het laatste deel van de factuur. Deze kunt u eenvoudig via iDEAL betalen.

Uw beoordeling

Hoewel ons hoofddoel is om uitstekend werk te leveren, waarderen we ook uw feedback enorm. Uw beoordeling helpt ons te verbeteren en toekomstige klanten te adviseren. Elke oprechte en authentieke feedback is welkom. Uw mening maakt het verschil!

Wij staan graag voor u klaar