SUHANG SILK

Elke keer als ik een rol zijde uitrol, voel ik de mogelijkheden onder mijn vingertoppen. De zachte, glanzende textuur. De manier waarop het licht speelt met de vezels. Dit is niet zomaar materiaal; het is een canvas wachtend op een kunstenaar.

Onze klanten zijn degenen die het beste willen en weten dat echte luxe in de details zit. Of het nu gaat om een penthouse in het hart van de stad, een luxe boetiekhotel of een privéresidentie in de buitenwijken, ze komen naar mij op zoek naar iets unieks.

Soms, tijdens een installatie, sta ik even stil en kijk ik naar het werk in uitvoering. De manier waarop de Suhang Zijde de kamer transformeert, de muren tot leven brengt, is elke keer weer magisch. Het is meer dan alleen esthetiek; het is een gevoel, een sfeer, een ervaring.

In een wereld waar snel en goedkoop vaak de norm is, bied ik iets anders: tijdloosheid. Met elke opdracht die ik voltooi, weet ik dat ik niet alleen een ruimte heb veranderd, maar ook een stukje luxe en vakmanschap heb toegevoegd dat generaties lang zal blijven bestaan.

Suhang Silk is verkrijgbaar in deze kleuren