ABACA HABITAT

Abaca, ook bekend als Manillahennep, is een tropische vezel afkomstig van de Musa textilis plant, die inheems is in de Filipijnen. Hoewel het woord 'hennep' in zijn bijnaam staat, is abaca niet echt verwant aan de hennepplant. Desalniettemin wordt abaca al eeuwenlang gewaardeerd om zijn stevige, resistente vezels, die worden gebruikt voor tal van toepassingen, variërend van touw tot textiel. Een van de modernere en verfijnde toepassingen van deze vezel is in wandbekleding: de Abaca Habitat wandbekleding.

Natuurlijke Schoonheid: Abaca Habitat wandbekleding onderscheidt zich door zijn unieke textuur en uitstraling, waardoor elke ruimte een gevoel van natuurlijke warmte en organische rijkdom krijgt.

Duurzaamheid: De vezels van de abaca plant staan bekend om hun sterkte en duurzaamheid, wat betekent dat wandbekleding gemaakt van dit materiaal lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

Milieuvriendelijk: Abaca is een hernieuwbare bron. De teelt ervan vereist minder chemische tussenkomst vergeleken met veel andere gewassen, en de plant zelf draagt bij aan bodembehoud en -verrijking.

Veelzijdigheid: De wandbekleding kan zowel in residentiële als commerciële ruimtes worden gebruikt, en is beschikbaar in verschillende designs en afwerkingen die passen bij uiteenlopende esthetieken.

Abaca Habitat wandbekleding biedt een prachtige combinatie van traditioneel vakmanschap en modern design. Met zijn natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en ecologische voetafdruk is het een uitstekende keuze voor diegenen die hun interieurs willen verrijken met een vleugje natuurlijke elegantie zonder in te boeten aan kwaliteit of milieubewustzijn.

Abaca Habitat is verkrijgbaar in deze kleuren