WANDBEKLEDING

Natuurlijke wandbekleding afkomstig uit China gecreëerd uit hoogwaardige vezels zoals zijde, gras, linnen en kurk, verenigt esthetiek en duurzaamheid. Deze materialen, geprezen om hun robuustheid, lenen zich voor het creëren van wandbekleding die visueel aantrekkelijk en functioneel duurzaam is. De toepassing van dergelijke natuurlijke materialen staat synoniem voor ecologische verantwoordelijkheid, aangezien ze een milieuvriendelijk alternatief bieden voor conventionele bouwmaterialen. Ze bieden tevens inherente thermische en akoestische isolatie, bevorderen het energierendement en creëren een comfortabele leefomgeving.

ONZE WANDBEKLEDING

CHINA HEMP

ABACA HABITAT

STAR SILK

KINGDOM LINEN

PAPER ART

SUHANG SILK

COLOR ELEGANCE

WOOD VINEER

Video Aspect Ratio: 9:4

The story of Sisal Wallcoverings

Benieuwd naar onze andere producten?

BEHANG

Behang dient als een van de meest veelzijdige oplossingen om de muren van een ruimte snel en effectief te transformeren. Het biedt niet alleen een kans om kleur en textuur toe te voegen, maar ook om een unieke sfeer en persoonlijkheid in elke kamer te injecteren. Met een overvloed aan stijlen, patronen en materialen om uit te kiezen, kunnen huiseigenaren en ontwerpers hun creativiteit de vrije loop laten om een ruimte te creëren die spreekt tot de esthetiek en de functionaliteit die ze wensen.

LEER

De natuurlijke en ruwe elegantie van onze lederen wandbekleding brengt een authentieke touch aan elk interieur. Elk stuk, rijk aan texturen en kleuren, is een ode aan de diversiteit van de natuur, ethisch en duurzaam geproduceerd. We betrekken ons leer uitsluitend uit landen in Europa en Azië die strikte normen hanteren voor eerlijke arbeidspraktijken en dierenwelzijn, als onderdeel van onze toewijding aan verantwoord ondernemen. Met elke unieke, ambachtelijk vervaardigde lederen paneel streven we ernaar om zowel uw huis als onze planeet te verfraaien.
Nature wall badkamer

WANDPANELEN

Onze wandpanelen bestaan uit hout, schors, kokosnoot, schelpen, mos en algen. Elk stuk wordt kunstig omgevormd tot verfijnde wandpanelen die zowel de esthetiek als de functionele vereisten van moderne interieurs vervullen. Al onze panelen hebben een akoestische werking. Onze wandpanelen zijn een harmonie van stijl en gemak. Ze zijn spatwaterbestendig en passen zich moeiteloos aan aan gebogen oppervlakken, waardoor ze de ideale keuze zijn voor een verscheidenheid aan ruimtes. Onze uitgebreide voorraad staat garant voor snelle leveringen, terwijl we tevens op maat gemaakte oplossingen aanbieden om aan de specifieke behoeften van omvangrijke projecten te voldoen.

Laat je nog meer inspireren