TORVTAK ICEMOSS

Het Torvtak mospaneel biedt een stukje ongerepte Noord-Europese natuur rechtstreeks in je woon- of werkruimte. Deze mospanelen zijn niet alleen esthetisch aangenaam, maar zijn ook praktisch en milieuvriendelijk, een ideale keuze voor wie de groene sfeer van planten wil zonder de zorg die ze normaal vereisen. Daarnaast draagt het mos bij aan een rustigere omgeving door zijn akoestische eigenschappen.

Gemaakt van authentiek IJslands mos, worden deze panelen zorgvuldig voorbereid om hun natuurlijke schoonheid en veerkracht te behouden. Na de oogst wordt het mos behandeld met glycerine, en indien gewenst, gekleurd, wat zorgt voor een product dat zowel zacht als duurzaam is. Bovendien zijn de panelen vuilafstotend en brandvertragend, waardoor ze veilig zijn voor de meeste binnenomgevingen. Ze worden netjes aangebracht op 10 mm dikke MDF-platen en zijn verkrijgbaar in zowel standaardtegels van 50 x 50 cm als op maat gemaakte formaten voor specifieke projecten.

Onderhoud
De schoonheid van de Torvtak-panelen is dat ze minimaal onderhoud vergen. Ze hebben geen water of zonlicht nodig, en als de luchtvochtigheid daalt tot onder de 30%, kan het mos enigszins stijver aanvoelen. Dit is echter tijdelijk, en zodra de vochtigheid weer normaal is, keert het mos terug naar zijn natuurlijke, zachte staat.

Met zo'n breed scala aan toepassingsmogelijkheden, zijn de Torvtak mospanelen een prachtige en veelzijdige keuze voor iedereen die zijn ruimte wil verrijken.