STALOLUOKTA FLATMOSS MOSS GREEN

Het Staloluokta mospaneel van Staal&Co is een groene oase in je interieur, zonder de zorgen van traditioneel groen. Dit mospaneel is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook functioneel - ideaal voor diegenen die een groen tintje willen zonder de onderhoudslast van planten. Plus, het helpt om de akoestiek in je ruimte te verbeteren.

Afkomstig uit de noordelijke streken van Europa, is het Staloluokta mos een staafvormig kort mos dat speciaal is behandeld met glycerine en optioneel gekleurd om het zijn zachte en elastische textuur te geven. Hierdoor blijft het mos permanent flexibel en is het ook vuilafstotend en brandvertragend. Aangebracht op MDF-panelen van 10 mm dik, is het zowel in standaardtegels van 50 x 50 cm als in maatwerk voor grotere projecten beschikbaar.

Gebruik
De Staloluokta mospanelen zijn specifiek ontworpen voor gebruik binnenshuis en hebben het voordeel dat ze geen water of direct zonlicht nodig hebben.

Onderhoud
In omstandigheden met een luchtvochtigheid van minder dan 30% kan het mos enigszins uitdrogen, wat de elasticiteit vermindert, maar dit is tijdelijk en herstelt zodra de vochtigheid toeneemt.

Met zoveel mogelijkheden in de toepassing is de Staloluokta mospaneel dé keuze voor een stijlvolle, natuurlijke toevoeging aan je interieur.