NIPA HUT ENVI BLACK WASH

Transformeer je ruimte met de wandpanelen van Nipa hut repen en strepen tot een levendig houten kunstwerk. Deze wandtegels combineren duurzaamheid met een authentieke esthetiek, zijn eenvoudig te monteren en optimaliseren de akoestiek van elke ruimte. Of je nu kiest voor een horizontale, verticale of diagonale plaatsing, met deze teakhouten tegels krijgt je interieur een unieke touch.

Uniek aan de Nipa hut is het hergebruik van houtresten afkomstig uit meubelfabricage. Deze worden omgetoverd tot smalle, black wash behandelde repen en daarna subtiel geschuurd. Dit resulteert in een dynamische wandtegel van 42 x 42 cm met repen van diverse afmetingen. Het flexibele paneel heeft een subtiel reliëf dat bijdraagt aan zijn charme.

Gebruik
Deze panelen zijn in de eerste plaats ontworpen voor binnenshuis, maar met de juiste behandeling - zoals vernissen of oliën - zijn ze ook geschikt voor vochtige omgevingen.

Onderhoud
Het onderhoud is kinderspel; een snelle stofzuigbeurt, plumeau of stofdoek houdt ze piekfijn.

Of je nu een accentmuur wilt creëren of je meubels een houten twist wilt geven, deze teakhouten tegels zijn een verrijking voor elke ruimte.