BONDRUKA NUT MEMORY NATURAL

De wandpanelen Bondruka nut van Staal&Co brengen een authentieke, natuurlijke sfeer in je leefomgeving. Deze duurzaam vervaardigde panelen zijn niet alleen een lust voor het oog maar dragen tevens bij aan een betere akoestiek.

Het Bondruka design is opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde stukken notenhout, die in een wildverband zijn samengevoegd. Deze uniek gepelde, fijngehakte en gespleten stukjes hout zijn elk 20 mm hoog, met afwisselende lengtes en diktes. Dankzij deze variatie ontstaat een paneel met een opvallend reliëf. Bovendien zijn de panelen behandeld ter bescherming tegen insecten en schimmel.

Gebruik
Deze houten creaties zijn ideaal voor binnenshuis gebruik. Na een afwerking met vernis of olie kunnen ze ook geplaatst worden in vochtige, maar goed geventileerde ruimtes. Wil je ze buitenshuis gebruiken? Zorg dan dat ze onder een beschermende overkapping komen.

Onderhoud
Het behouden van de kwaliteit en uitstraling van deze panelen is eenvoudig: regelmatig stofzuigen, afstoffen of zachtjes afnemen is voldoende.

Met deze notenhouten wandpanelen voeg je een onmiskenbaar stukje natuur toe aan je interieur.